Sugeng Jinhua Longtai Tools Co., Ltd

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

    about us
    about us
    about us
    about us

Jinhua Longtai Tools Co.,Ltd was established in 2015, we are a

manufacturer and trader which specializes in producing all kinds

of measuring tools. We have our own factory whichis producing of high-precision Levels, Aluminium Levels, Laser Level, Torpedo Levels, Square, Square Rulers, Support Rod, Chalk line etc.

Our factory measure company was founded in 1995 and has more than 20 years of history.

NEWS

news aside

Why Choose Longtai Tools?

Budaya perusahaan

PRODUCTS PROFESSIONAL fokus QUALITY

We kudu apa lingkungan aman lan sehat lan nguatake lan berkembang karyawan kita. Mbangun bebarengan karo pelanggan kanggo entuk Win-win.

Advantage Company

Sasampunipun sapérangan taun klempakan, kita nambah kasugihan saka pengalaman lan keahlian ing pribadi ukuran.

Kabeh produk kita desain pribadi lan jamur, macem-macem gaya, persil saka desain beda kanggo  Pilih.

Kualitas lan competitive price.

Service Company

Sembarang masalah cilik kedados bakal ditanggulangi ing wektu paling cepet.

Produk sing diproses kanthi teliti, lan sabenere karo kontrol kualitas ketat.

dhaftar Specifications lan paket cumawis marang requirement lan ing pengiriman wektu.

We can make it!

We can make it!

Our company has started work on 15th Feb ...
Fight the epidemic. We’re here!
In the face of some rumors and disinforma...
2020 Chinese New Year Holidays Notice
Our company be closed from 21, Jan to 31,...