Добредојдовте на Jinhua Longtai Алатки копродукции, ООД

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    about us
    about us
    about us
    about us

Jinhua Longtai Tools Co.,Ltd was established over 10 years,

we are a manufacturer and trader which specializes in

producing all kinds of measuring tools. We have our own factory whichis producing

of High-precision Levels,

Aluminium Levels, Laser Level, Torpedo Levels, Square, Square Rulers, Support Rod, Chalk line etc.

ВЕСТИ

news aside

Why Choose Longtai Tools?

компанијата култура

Професионални производи се фокусираат на квалитетот

Имаме безбедна и здрава работна средина и да ги поттикне и развој на нашите вработени. Развиваат заедно со клиентите за да се постигне победа-победа.

компанијата Предност

По многу години на акумулација, имаме акумулирано богатство на искуство и експертиза во мерење алатки.

Сите наши производи се приватни и мувла дизајн, различни стилови, многу различни дизајн за вашиот  избор.

Висок квалитет и конкурентна цена.

услужна компанија

Секој мал проблем случува ќе биде решен во повеќето брзо време.

На производи се третираат внимателно и прецизно со строга контрола на квалитетот.

листа спецификации и пакување е достапен на вашето барање и на пратки време.

Good-luck of beginning
Happy Chinese Lunar New Year 2022! We ...
We can make it!

We can make it!

Our company has started work on 15th Feb ...
Fight the epidemic. We’re here!
In the face of some rumors and disinforma...